Termeni și Condiții

Folosirea acestui site implică acceptarea acestor termeni de utilizare. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a tuturor termenilor de utilizare.

TVA

Preţurile afişate în acest magazin online includ TVA 9%. TVA înseamnă „taxa pe valoare adăugată”, şi este aplicată în întreaga Uniune Europeană.

Termen de livrare

Majoritatea produselor afişate sunt în stocul nostru sau al furnizorilor noştri locali şi pot fi livrate în 24 zile lucrătoare. Sunt însă unele produse de serie limitată care trebuie comandate şi pentru care livrarea poate să dureze până la două săptămâni, depinzând de producător şi de stocurile acestuia. De aceea, dacă ai un termen stabilit sau un cadou de făcut într-o dată anume te rugăm să ne comunici. Noi vom confirma telefonic sau prin email orice excepţie de la termenele rezonabile de livrare şi vei avea posibilitatea să păstrezi, să modifici sau să anulezi comanda.

Preţuri eronate

Deşi facem în permanenţă verificări pentru a ne asigura că toate preţurile afişate sunt corecte, uneori pot să apară erori. Dacă identificăm o eroare în preţurile produselor comandate, te vom anunţa cât de repede posibil şi îţi vom oferi posibilitatea să reconfigurezi comanda la preţul rectificat sau să o anulezi.

Frauda

În scopul accesării şi utilizării anumitor secţiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declaraţi că vă asumaţi integral responsabilitatea pentru toate şi oricare dintre activităţile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideţi pe website şi, în consecinţă, vă sfătuim să asiguraţi securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl deţineţi este compromisă, trebuie să anunţaţi imediat administratorul site-ului. I Love Cluj (shop.ilovecluj.ro) nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terţilor de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului I Love Cluj Shop (shop.ilovecluj.ro), utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii şi condiţiile de utilizare şi orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori şi administratorii I Love Cluj (shop.ilovecluj.ro) sau asociaţii/partenerii/afiliaţii acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluţionat în instanţă, în conformitate cu legile române în vigoare.

Politica de confidentialițate

shop.ilovecluj.ro se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului
către terţi şi să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienţii săi, precum şi în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcţionarea site-ului şi a ofertelor acestuia. Compania va reţine datele personale şi le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situaţia contului de pe ilovecluj.ro, privind evoluţia şi starea comenzilor, precum şi în evaluarea produselor şi serviciilor oferite. descris.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul săptămânal, şi poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

S.C. DUO BIO SRL se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor personale furnizate de
dumneavoastră prin intermediul site-ului www.shop.ilovecluj.ro, prin completarea formularelor de înregistrare şi comandă, aşa cum prevăd dispoziţiile Legii 677/2001 cu modificările ulterioare privind protecţia datelor personale.

S.C. DUO BIO SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce găzduieşte site-ul, sau acţiunilor neautorizate ale unor terţe persoane.

Gobiohumus.ro nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul ilovecluj.ro poate opta pentru ştergerea acesteia din baza noastră de date.

De asemenea, dacă utilizatorii nu mai doresc să primească newsletterul ilovecluj.ro, se pot dezabona
utilizând link-ul din footer-ul newsletterulului ilovecluj.ro primit prin email.
Pentru informare şi suport, ne puteţi contacta la adresa shop@ilovecluj.ro.

Limitare de responsabilitate

Nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informaţiei prezentate pe site şi orice tip de erori sau omisiuni în conţinut care pot conduce la orice fel de pierderi. Informaţiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal. Informaţiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau încorporate în orice fel intr-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor.

Declarație respectarea drepturilor de autor

Întregul conţinut al site-ului DuoBio.ro, inclusiv Newsletterele, este proprietatea SC CREMA GROUP SRL şi intră sub incidenţa legii pentru protecţia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) şi a legilor privind proprietatea intelectuală.

Folosirea pentru uz comercial sau contrar intereselor SC DUO BIO SRL orice material conţinut in
site imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, script-uri, programe şi alte date fără acordul scris al companiei este stric interzisă.
Pentru raportarea problemelor legate de drepturi de proprietate intelectuală vă rugăm folosiţi adresa de email shop@ilovecluj.ro

Folosirea fără acordul S.C. DUO BIO S.R.L a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.