Returi

Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.G. 130/2000.

Acestea se returnează înambalajul original intact și în aceeasi stare în care au fost recepționate, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Astfel, îl poți returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai puțin cheltuielile de transport). Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de către client.

Pentru rambursarea banilor te rugăm să ne comunici prin email contul tău bancar (și anume: contul IBAN, de 24 de caractere, alături de titularul cardului și anume: persoana care a comandat produsul/ele) și noi îți vom transfera suma în cel mult 15 de zile de la data emiterii facturii storno. Returnarea banilor se face exclusiv prin transfer bancar.

Conditii generale pentru retur

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit).

Produsul returnat trebuie să nu fi fost purtat/uzat, să nu fie deteriorat și să aibă ataşate toate etichetele cu care a fost livrat. În cazul în care produsul returnat prezintă ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzură, spălare, zgârieturi, lovituri, accesorii lipsă, ne rezervăm dreptul de a decide refuzarea returului.

De asemenea, în cazul retururilor repetate (peste 2 retururi nefondate) ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului. Returnarea produselor trebuie anunțată în prealabil prin email la adresa office@biohumus.ro

După ce vom primi emailul tău îți vom comunica în scris toți pașii pe care trebuie să-i faci pentru a returna produsele.