Noi Suntem
Go BioHumus

Povestea Go BioHumus începe în 2008 într-un sat pitoresc aproape de Timișoara unde Iosif Reiter și Marian Merloi, inspirați după un model austriac, pun bazele la un fertilizant natural pe baza de gunoi de grajd, destinat agriculturii ecologice.

Ferma Noastră

În anul 2010 a fost semnat contractul de finațare prin PNDR măsura 321 privind producere vermicompostului. Finalizarea investiției s-a realizat în 2014 după care societatea a început activitatea propriu-zisă, având astăzi 8 angajați.
DPF_0007
DPF_0102

Pasiune și pricepere

pentru ceea ce facem

Suntem preocupați atât de produsele bio cât și de cele ecologice, fiindcă ne pasă de mediul de viața pe care vrem să îl creăm în jurul nostru printr-un stil de viață sănătos.

Bunăstarea noastră este legată direct de ciclul de viață, astfel că noi, prin acest fertilizator 100 % bio, vrem să participăm activ la un stil de viață sănătos, bazându-ne pe rezultate de înaltă calitate.

În fiecare zi lucrăm să producem un produs de calitate. Noi credem în ceea ce facem, în munca noastră, într-un rezultat esențial pentru o viață mai bună

— MARIAN MERLOI, Co-Fondator

Suntem alături de fermierii care doresc productivitate crescuta și în același timp producții mai sănătoase. Credem, cu adevarat, că viitorul agriculturii înseamnă producții mai mari, produse mai sanatoase și în același timp profit mai ridicat.