Informatii utile

Eficienta

Biohumusul este usor absorbit in toate ciclurile de viata a plantelor; creste productivitatea, mai rapid in crestere unei culturi mai gustoase, care contine mai multe vitamine, proteine si zahar; previne acumularea de nitrati si metale grele, boli si plante rezistente factorilor de mediu.

 

 

Utilizareproducator biohumus romania

Folosirea lui  ca ingrasamant principal din silvicultura, floricultura, horticultura si gradinarit pentru revitalizarea solului si fertilizare.Un exemplu pentru seminte germinare: se amesteca 1 parte Biohumus si 3-4 parti sol. Legume si flori transplantare: se amesteca 1 parte Biohumus si 3-5 parti sol. Transplantul flori ghivece: se amesteca 1 parte Biohumus si 5 -7 parti sol. Fertilizarea flori si plante ornamentale de interior: 0, 02-0, 03 litri (20-30 ml) Biohumus raspandit in jurul centralei la fiecare 2 luni. Fertilizarea solului: 0, 2 - 0, 3 litri / m2.

 

De ce ar trebui sa cumperi  biohumus ?

In primul rand, daca vrei sa faci agricultura bio, este cel mai eficient fertilizant 100% , cu o putere de 16 ori mai mare decat a ingrasamantului natural (gunoiul de grajd).
In al doilea rand, daca vrei sa ai grija de ecosistem si vrei sa faci arhitectura dupa standarde inalte, ecologice.Biohumusul este un produs de inalta calitate, capabil sa genereze la randul lui, produse de calitate net superioara, 100 % bio.
In al treilea rand, daca te numeri printre persoanele care isi doresc un mediu de viata calitativ, superior celui existent.Ceea ce face Biohumus absolut eficient. In fiecare zi lucram incercand sa produca cea mai produs de calitate. Noi credem in ceea ce facem, in munca noastra, intr-un rezultat esential  pentru o viata mai buna.

Standarde a calitatii inalte

1

Plasezi o comanda de biohumus

Asiguram livrarea produsului in cel mai scurt timp posibil, in functie de disponibilitatea produsului pe stoc. Ne dorim parteneri pe termen lung, tocmai de aceea asiguram calitate ridicata! Fiecare comanda este tratata cu seriozitate si fertilizatorul este livrat la cele mai inalte standarde.

2

Aplici fertilizatorul organic livrat

Cu o putere de pana la 16 ori mai mare decat a ingrasamantului de grajd, biohumusul se aplica diferentiat in functie de cultura dezvoltate. Ex: Pentru seminte - germinare - se amesteca 1 parte biohumus cu 3-4 parti pamant. Este absorbit in toate ciclurile de viata ale plantelor.

3

Te bucuri de recolte Bio

Felicitari! Acum productia este mult mai mare, randamentul este mai bun si deasemenea pretul cerut poate fi mai ridicat datorita proprietatilor unice oferite de biohumus, fertilizatorul oferindu-va recolte cu continut ridicat de vitamine, minerale si previne acumularea de metale grele si nitrati /nitriti.

© Go Biohumus Romania. Toate drepturile rezervate. | Design realizat de Web Delivery | Optimizare SEO prin TOP-SEO